Maandbrief

augustus - september

Hallo lieve en stoere Chirovrienden

Hieronder bevinden zich de data voor de maanden augustus en september van komend Chirojaar bij Chiro Fientje en Fonske. Smeer jullie beentjes al maar in, want de leiding heeft er alvast zin!

Indien u vragen of bedenkingen hebt. Gelieve naar onderstaande contactpersonen (hoofdleiding) te sturen.

Ward Hillen: tamme@chiro-fientje-en-fonske.be
Kato Henderyckx: hein@chiro-fientje-en-fonske.be

Zondag 28 augustus

Vandaag is het overgang... spanneeend! Vandaag komen jullie te weten wie jullie nieuwe leiding zal zijn voor het komende Chirojaar. Ook het perfecte moment om elkaar te leren kennen.

Chiro van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's. De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u en de Aspi's tot 19u.

Vrijdag 2 sep - zondag 4 sep

Op vrijdag begint vanaf 21u00 onze befaamde fuif: De Openluchtfuif van Emblem. Deze is de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen en we zijn bereid om ook van deze editie een knalfeest te maken.

Zaterdag is het traditiegetrouw onze Quiz waar de laatste jaren telkens maar liefst 55 ploegen knokten om de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Zondag hebben we vanaf 14u een echte Vlaamse Kermis met tal van activiteiten voor de kleinsten onder ons en een kubbtornooi voor de ouderen. De dag wordt afgesloten met een grote barbecue die begint om 17u. Tenslotte kan je nog genieten van onze volksdansavond.

Zondag 11 september

Vandaag is het geen Chiro

Zondag 18 september

Startdag! Vandaag wordt het Chirojaar feestelijk ingezet en maken we kennis met onze nieuwe leden. Vergeet niet! Hoe meer kindjes, hoe meer vreugd!

Zondag 25 september

Zondag 2 oktober

Geen Chiro Jullie leiding is op weekend om voor jullie een megaplezant Chirojaar voor te bereiden!

Andere data

Uniformverkoop: 9 oktober