Maandbrief

februari - maart

Hallo lieve en stoere Chirovrienden

Hieronder bevinden zich de data voor deze maand bij Chiro Fientje en Fonske. Smeer jullie beentjes al maar in, want de leiding heeft er alvast zin in!

Zondag 04/02/'24

Chiro Van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's. De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u en de Aspi's tot 19u.

Zaterdag 10/02/'24 - Winterbar

De tijd van het jaar is er weer, koude temperaturen, en slecht weer... Gelukkig bestaat er nog zo iets als de "Winterbar van Chiro Fientje & Fonske"! Wees welgekomen op 10 februari 2024.

Er zullen vuurtjes aanwezig zijn om je warm te houden.
Er wordt ook een mega toffe fakkeltocht georganiseerd om 19:30u.

Livemuziek voor extra gezelligheid vanaf 20:00.

Winterbar zit vol met veel verschillende jenever. Maar er is ook nog gl├╝hwein, chocomelk en koude dranken aanwezig! En voor de hongerigen soep, pannenkoeken en hotdogs. Hopelijk zien wij ook jou voor de bar nog extra gezellig te maken!

Meer info: https://facebook.com/events/s/winterbar-chiro-fientje-fonske/1117177395929792/

Zondag 11/02/'24 - Geen Chiro

Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro.

Zondag 18/02/'24 - Bloemetjesverkoop van de Aspi's

Chiro Van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's. De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u.

Vandaag doen onze Aspi's hun jaarlijkse bloemetjesverkoop in thema van Valentijn. Dus kom zeker even naar de parking voor of na de Chiro om prachtige bloemetjes te kopen. Je kan ze doorheen de dag ook tegenkomen in Emblem en omstreken.

Zondag 25/02/'24 - Kinderdisco

Deze zondag is het kinderdisco, de leden worden zoals altijd om 14u verwacht op de Chiro. Deze keer niet in uniform, maar wel in hun beste dans-outfit want we gaan namelijk deze namiddag onze benen af ons lichaam swingen. Er zullen snacks en frisdrank voorzien worden. De kinderdisco zal eindigen om 17u.

Zondag 03/03/'24 - Uniformverkoop

Chiro van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's.
De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u en de Aspi's tot 19u.

Bovendien is het vanaf 17u weer mogelijk om uniformen te kopen. Dit kan cash, met de kaart of met Payconiq.

Andere data

Spaghettiweekend: 10-12 november                                                              Winterbar: 10 februari                                                                            Appelsienenslag: 16 maart                                                                              Pizzaweekend: 27-28 april                                                                                          Kamp (Fifo's): 17-24 juli                                                                                            Kamp (Speelclub - Keti's): 14-24 juli                                                                       Kamp (Aspiranten): 12-26 juli