Maandbrief

december - januari

Hallo lieve en stoere Chirovrienden

Hieronder bevinden zich de data voor de maand december van komend Chirojaar bij Chiro Fientje en Fonske. Smeer jullie beentjes al maar in, want de leiding heeft er alvast zin!

Indien u vragen of bedenkingen hebt. Gelieve naar onderstaande contactpersonen (hoofdleiding) te sturen.

Ward Hillen: tamme@chiro-fientje-en-fonske.be
Kato Henderyckx: hein@chiro-fientje-en-fonske.be

Zondag 11 december

Vandaag gaan we met z'n allen naar de schaatsbaan van Heist-op-den-berg. Er wordt om 9u afgesproken op de Chiro of 9u30 als je rechtstreeks gaat. We zullen rond 12u00 terug op de Chiro zijn. De kostprijs hiervan bedraagt 10,0 euro en vergeet ook zeker je handschoenen niet! We zoeken ook ouders die heen en/of weer kunnen rijden. Als je kan rijden, mag je altijd iets laten weten op Alexander.christiaens@student.KULeuven.be .

Zondag 18 december

Chiro van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's.
De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u en de Aspi's tot 19u.

Zondag 25 december

Geen Chiro: Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro. Geniet van de gezellige familiefeesten en tot volgend jaar!

Zondag 1 januari

Geen Chiro: Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro. Wel goed zingen allemaal!

Zondag 8 januari

WEL Chiro van 14u tot 17u voor de Fifo's, Speelclub en Rakwi's.
De Tito's en Keti's hebben Chiro tot 18u en de Aspi's tot 19u.

Andere data

Winterbar: 28 januari