Inschrijvingen bivak

Inschrijvingen bivak

Beste ouder/voogd

De eerste stap naar een volledige inschrijving voor het kamp is het invullen van onderstaand formulier. Belangrijk hierbij is dat je bij de gegevens van de ouder/voogd de gegevens invult van de persoon bij wie het kind ten laste is. Vul de gegevens dus zeker juist in.

Vervolgens verwachten we dat u de medische fiche invult die u ook hieronder kan terugvinden en dat u dit bij het inschrijvingsformulier mee upload.

De laatste stap is de betaling. Gelieve het kampgeld over te schrijven naar BE34 8601 0848 5990 voor maandag 26 juni. Voor de fifo's bedraagt het €140. Vanaf de Speelclub tot en met de Keti's is het €160. Voor de Aspiranten bedraagt het kampgeld €190, omdat ze ook mee op voor- en nawacht gaan. Als u na 26 juni nog wilt inschrijven vragen we 10% bovenop het oorspronkelijke kampgeld. Dit omdat we anders te veel te late inschrijvingen krijgen en dit moeilijk is voor ons om het kamp te kunnen plannen.

Mocht het moeilijk zijn om dit bedrag (in één keer) te betalen, bestaat er steeds de mogelijkheid om in schijven te betalen of een andere regeling te treffen. We zijn jammer genoeg genoodzaakt om ook dit jaar het kampgeld op te slagen. Neem hiervoor gerust contact op met Tuti (tuti@chiro-fientje-en-fonske.be of +32487 12 36 80) of Hein (hein@chiro-fientje-en-fonske.be of +32472 61 60 86 ). 

Als u wenst dat uw zoon/dochter niet op foto's verschijnt, stuur dan een mailtje naar hein@chiro-fientje-en-fonske.be.