Inschrijvingen bivak

Inschrijvingen bivak

Beste ouder/voogd

De eerste stap naar een volledige inschrijving voor het kamp is het invullen van onderstaand formulier. Zoals heel wat mensen misschien zullen opmerken, is zo'n formulier nieuw vanaf dit jaar. De reden hiervoor is omdat we deze gegevens nodig hebben om de fiscale attesten van volgend jaar in orde te brengen. Vul de gegevens dus zeker juist in. Belangrijk hierbij is dat je bij de gegevens van de ouder/voogd de gegevens invult van de persoon bij wie het kind ten laste is.

Vervolgens verwachten we dat u de medische fiche invult die u ook hieronder kan terugvinden en dat u dit bij het inschrijvingsformulier mee uploaden.

De laatste stap is de betaling. Gelieve het kampgeld over te schrijven naar BE34 8601 0848 5990 voor maandag 26 juni. Voor de fifo's bedraagt het €130. Vanaf de Speelclub tot en met de Keti's is het €150. Voor de Aspiranten bedraagt het kampgeld €180, omdat ze ook mee op voor- en nawacht gaan. Als u na 26 juni nog wilt inschrijven vragen we 20% bovenop het oorspronkelijke kampgeld. Dit omdat we anders te veel te late inschrijvingen krijgen en dit moeilijk is voor ons om het kamp te kunnen plannen.

Als u wenst dat uw zoon/dochter niet op foto's verschijnt, stuur dan een mailtje naar hein@chiro-fientje-en-fonske.be.