Chirofeesten 1-3 september 2023

Welkom op de pagina van De Chirofeesten van Emblem!

Alle onderstaande festiviteiten vinden plaats op de Chiroterreinen van Emblem.
(Sint-Gummarusveld 5). 

Neem zeker een kijkje:
https://www.facebook.com/DeChirofeestenVanEmblem 

Programma

Vrijdag

Op vrijdag begint vanaf 21u00 onze befaamde fuif: De Openluchtfuif van Emblem. Deze is de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen en we zijn bereid om ook van deze editie een knalfeest te maken.

Zaterdag

Zaterdag is het traditiegetrouw onze Quiz waar de laatste jaren telkens maar liefst 55 ploegen knokten om de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Zondag

Zondag hebben we vanaf 14u een echte Vlaamse Kermis met tal van activiteiten voor de kleinsten onder ons en een kubbtornooi voor de ouderen. De dag wordt afgesloten met een grote barbecue die begint om 17u. Tenslotte kan je nog genieten van onze volksdansavond.

Inschrijvingen voor de quiz en het kubbtornooi kan je hieronder vinden. 

Vrijdag - De Openluchtfuif

Op vrijdag beginnen we ons weekend traditiegetrouw met De Openluchtfuif van Emblem. De fuif begint om 21u waar DJ Mats het feestje al stevig op gang gaat brengen. Van 23u - 24u zal Lethal Ace alle pannen van het dak draaien. Vervolgens gaat DJ Mike M. tot 02u zorgen dat iedereen zijn dansbenen op den dansvloer gaat losgooien. Tenslotte gaat N1CO OLF stevig afsluiten tot het einde (03u).

Ondanks dat onze fuif de laatste jaren enorm gegroeid is, houden we toch vast aan enkele oude principes. Zo zorgen we voor betaalbare prijzen voor zowel de inkom als de drank. 

  • 7 euro VVK (ONLINE)
  • 8 euro ADK

Naast de spetterende DJ's zorgen wij voor een leuke inkleding, stoffen bandjes en foto's die jullie momenten voor eeuwig vastleggen en nog veel meer. 

Tot dan voor een fantastische avond!

Zaterdag - De Quiz

Zaterdagavond blijft nog steeds onze quizavond! Je kan deelnemen in ploegjes van minimum 4 en maximum 6 personen. De prijs bedraagt 25 euro per ploeg, op voorhand te betalen. We verwachten je om 19u30 in de tent, de eerste vraag wordt gesteld om 20u.

De regel geldt wie eerste inschrijft zit vooraan in de tent en heeft dus ook de beste plaatsen. Bij binnenkomst krijgt elk ingeschreven ploeg een tafelnummer waarmee je naar je desbetreffende tafel kan. 

Gelieve via onderstaand formulier in te schrijven.


Betaling (25 euro) via overschrijving met opmerking "quiz + vermelding ploegnaam"

BE34 8601 0848 5990

Inschrijving quiz - 2 september 2023

Zondag - Vlaamse Kermis & BBQ - Kubbtornooi

Op zondag staat er een Vlaamse kermis op het programma met leuke spelen voor de kinderen zoals: springkastelen, bierbaktoren, waarzegger, lasershoot, sumoworstelaars, ...
Om er een dag vol verrassingen van te maken, zal in de loop van de avond het winnende lot van onze tombola getrokken worden. 


Tegen 17u wordt het BBQ-vuur aangestoken en even later kan iedereen met de leiding de beentjes los gooien tijdens de volksdans. 


Kort overzicht:

  • 14u : Start spelnamiddag voor jong en oud. 
  • 17u : Het BBQ-vuur wordt aangestoken & de tombolaloten worden getrokken. 
  • 18u : De volksdansen worden ingezet. 


Gelieve hieronder je bestelling door te geven. 

BBQ - bestelling - 3 september 2022

Prijslijst

De exacte prijzen van dit jaar hebben we nog niet kunnen vastleggen maar hier zijn alvast de prijzen van 2022 om ongeveer in te schatten hoeveel het zou kosten.

Portie groenten à volonté

Keuze uit een groot assortiment van groenten. 

€ 5,5

Hamburger

€ 3,5

Gemarineerde saté

€ 4,0

Gemarineerde kippenfilet

€ 3,5

Worst

€ 3,5

Ribbekes

€ 4,5

Veggieburger

€ 4,0

Contact

Verantwoordelijken

Ward Hillen (hoofdverantwoordelijke)
Kato Henderyckx
Tuur De Waele
Lander Belmans
Evelien Bogaerts
Marte van de Vel
Amber Gijsels

Hoofdsponsors