Inschrijven

"Hoe kan ik mijn kind inschrijven?" 

Stap 1:

Vul onderstaand formulier in voor elk kind dat u graag voor een spetterend Chirojaar wil inschrijven. 

Stap 2:

Voor één jaar is het lidgeld 40 euro. Voor het 2de, 3de, ... kind is het 35 euro. Het lidgeld kan betaald worden op onderstaand rekeningnummer. Gelieve hierbij de naam van de groep en van uw kind(eren) te vermelden.

Rekeningnummer

BE34 8601 0848 5990

Opmerkingen: 

- Inschrijven kan jammer genoeg pas vanaf geboortejaar 2017. Dit is een beslissing van Chiro Nationaal. Hierdoor zijn wij niet in de mogelijkheid om kinderen die jonger zijn te verzekeren.

- Het lidgeld is dit jaar met 5 euro opgeslagen door de verhoogde inschrijving kost bij Chiro Nationaal. Aarzel niet om de leiding te contacteren indien nodig voor een eventuele tegemoetkoming. We zoeken graag mee naar oplossingen.

Schrijf uw kind hier in:

Administratief

Tussenkomst lidgeld 

Er zijn ziekenfondsen die (een deel van) uw lidgeld terugbetalen. Geef hiervoor een attest mee met de leiding en het wordt u nadien ingevuld terugbezorgd. De attesten kan u vinden op de website van uw ziekenfonds.

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om het lidgeld te betalen. Aarzel niet om hulp te vragen. Een afbetaling op maat of een lagere prijs? De leiding zoekt graag mee naar oplossingen!

Tussenkomst kosten kamp

Er zijn ziekenfondsen die (een deel van) uw kampgeld terugbetalen. u kan ook de extra kosten voor de Chiro voor kinderen onder 14 jaar aftrekken van de belastingen. Voor kinderen met een zware beperking kan dat tot 21 jaar. Daarvoor heb je een (fiscaal) attest nodig. 

Andere vragen 

Voor andere vragen rond administratie kunt u terecht bij Sam Dirix (mikki@chiro-fientje-en-fonske.be) of Daan De Belder (rene@chiro-fientje-en-fonske.be)