Blog kamp 2022

CHINY

Het kamp is jammer genoeg volledig afgelopen nu, net zoals deze blog. Ook de leiding is vandaag naar huis vertrokken. Ik denk dat ik voor iedereen spreek als het echt een top editie was. De leiding heeft er althans heel hard van genoten! Hier zijn nog een paar laatste sfeerbeeldjes. Alle andere foto's worden later nog met jullie gedeeld.

Vandaag was de laatste volledige dag op ons mega vet cool kamp :((
Alle leden ruimden hun tenten op en pakten al een deel van hun koffers terug in. De dag sloten we af met ons groot kampvuur! Iedereen zong uit volle borst mee en smulde van overheerlijke hotdogs voorzien door onze geweldige kookouders.

CH CHI CHIRO
WE ZIJN EEN TOFFE BENDE… en dat hebben we vandaag weer eens bewezen. Elke groep had zijn eigen activiteiten gepland en de dag sloten we af met een mega tof groepsspel! Weeral veel blije gezichtjes gezien.

Hier zijn we weer met onze dagelijkse update en enkele sfeerbeeldjes. Er is heel veel gebeurd vandaag: de rakwi's hebben deelgenomen aan expeditie Robinson, de tito's hebben de hele nacht hun vlaggen bewaakt, de keti's amuseerden zich met tafelvoetbal, de aspiranten zijn vertrokken op hun megacoole 3-daagse. We mogen zeker ook de jongste groepen...

Goeiendag!
Na 2 dagen onverdragelijke hitte☀️, viel er eindelijk een beetje water uit de lucht. Het was misschien wel net iets te veel 🌧 maar er kwam een mooi natuurwonder naar voren🌈.
We zijn super blij dat ook onze jongste boertjes ein-de-lijk zijn gearriveerd.
De speelclub, rakwi's, tito's, keti's en aspiranten hebben ook een super...

Hallowkidowkie
We hebben de warmste dag van kamp overleefd, mede te danken aan de lekker frisse watermeloen die de kookouders voor ons hadden voorzien. De keti's zijn kunnen bekomen van hun slaaprovende vlagenroof en de aspi's hebben een super leuk spel gemaakt voor de rest van de leden. Van een welgeslaagde dag gesproken!

De eerste volledige dag op kamp zit erop. Ondanks het extreem warme weer hebben we ons allemaal heel hard geamuseerd!

Hoi Piepeloi
Vandaag was de eerste dag van ons supermegatofkamp!! Wij vonden het mega leuk en de leden hebben zich ook al goed geamuseerd en goed gesmuld van de lekkere hamburgers van Chef’s BBQ.